Newsletter

Nume:

E-mail:

Multimedia

Spot radio
This text will be replaced by the flash music player.
Imagini
     

Lansare campanie - SUCCESUL este MOLIPSITOR!

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania si Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.ro - www.proiecte-structurale.ro au lansat ieri, 14 aprilie 2014, prima runda de aplauze pentru proiecte europene de succes!


In cadrul unei conferinte de presa organizate sub motto-ul SUCCESUL este MOLIPSITOR, Angela Filote, seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Dragos Jaliu si Dan Barna, parteneri Structural Consulting™ Group au dat startul procesului de descoperire a proiectelor de succes finantate prin fonduri europene si de apreciere a eforturilor celor care le-au initiat si implementat.

Conferinta de presa organizata astazi marcheaza inceputul unei serii de evenimente dedicate identificarii bunelor practici in accesarea si implementarea fondurilor europene si promovarii acestora catre beneficiari, autoritati, mass media si publicul larg, in vederea valorificarii lectiilor invatate in perioada 2007-2013. “Suntem in 2014, un an crucial pentru evolutia Romaniei din perspectiva fondurilor structurale. Suntem in anul in care putem evalua proiectele finantate in perioada 2007-2013 si in care incepem, plini de speranta, un alt exercitiu financiar, in care toti ne dorim ca lucrurile sa mearga mai bine”, a declarat Dan Barna in deschiderea conferintei de presa.

Seria de evenimente, intitulata Repornim motorul dezvoltarii regionale prin fonduri structurale va include 7 conferinte regionale, in care beneficiari ai fondurilor europene vor fi invitati sa vorbeasca despre proiectele pe care le-au implementat, despre lectiile invatate si despre aspectele care necesita eforturi de imbunatatire, atat din partea solicitantilor de finantare, cat si din partea finantatorilor si organismelor care gestioneaza si reglementeaza accesarea fondurilor structurale.

citeste mai mult accesand fonduri-structurale.roAfaceriPublice.ro Feed-ul RSS al afaceripublice.ro