Newsletter

Nume:

E-mail:

Multimedia

Spot radio
This text will be replaced by the flash music player.
Imagini
     

Interviu EurActiv.ro: Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene: De luni, 22 aprilie, beneficiarii POSDRU nu vor mai depune hartii, vor aduce documentele pe CD

Beneficiarii fondurilor UE pentru resurse umane (POSDRU) nu vor mai fi obligati sa aduca "nicio foaie de hartie" cand depun documentele de rambursare pe proiecte, cu exceptia procesului verbal de predare-primire al CD-ului pe care sunt inserate documentele, a declarat Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene, in cadrul unui interviu acordat EurActiv.ro. Masura ar urma sa fie pusa in aplicare incepand de luni, 22 aprilie.

Pana la acel moment, Autoritatea de Management - Ministerul Muncii - ar urma sa emita o instructiune in acest sens.

Teodorovici a mai declarat pentru EurActiv.ro ca functionarii de la Organismele Intermediare vor verifica CD-urile aduse de catre beneficiari si vor semna procesul verbal de predare-primire.

Urmatorul pas, dupa aceasta simplificare va fi, potrivit ministrului, introducerea documentelor scanate in sistemul Action-Web, astfel incat sa fie eliminata si depunerea pe CD.

Depunerea documentelor pe suport electronic ar putea fi aplicata si in cazul altor programe, in cursul anului 2013, a mai spus Ministrul.

citeste mai mult pe euractiv.roAfaceriPublice.ro Feed-ul RSS al afaceripublice.ro